Art gallery Wall ή αλλιώς το κάδρο την θέλει την παρέα του.

Art gallery wall λοιπόν bloggerοφανάκι, για να δω τί ξέρεις;

Το λοιπόν, όπως εσύ έχεις τους φίλους σου και περνάς καλά και αναδεικνύει  ο ένας τον άλλον έτσι και το καδράκι την θέλει την παρεούλα του, εκτός και αν αγόρασες την guernica και δεν το ξέρω. Γιατί εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο ε τότε τι να πω, να πω να βάλεις γερές βίδες στον τοίχο γιατί είναι και βαρύ,

Δεύτερον και εξίσου σημαντικό είναι ότι  τοίχος γυμνός, φαγητό δίχως αλάτι. Όλο και κάτι θέλει για να φωτίσει. Επίσης η απόλυτη γύμνια είναι δύσκολο πράγμα στο σπίτι και δεν σε έχω από αυτούς του απολύτου clean, όποτε θες βέβαια μπορείς να με διαψεύσεις, κακία δεν κρατώ.

 

τραπεζαρία με προσωπικότητα

Φωτό Νο1 και σε ρίχνω στα βαθιά. Τραπεζαρία αυστηρή, μοντερνίκ, αλλά με έναν τοίχο όλο προσωπικότητα. Το θέμα μας είναι εαν όλος αυτός ο χαμός ισορροπεί, και ναι το κάνει.

Πρώτον χρωματικά έχουμε συνδυασμό αποχρώσεων του μουσταρδί- καφέ και στην απόχρωση από τις καρέκλες , αλλά και στα πόστερ. μαύρο μπόλικο που πάει με όλα και ένα μπλε επάνω για αντίδραση.

 

eames lounge chair

Να και ένα ευκολάκι . άσπρο μαύρο , επανάληψη , μια πολυθρόνα Εames που προσωπικά αγαπώ και θέλω να αποκτήσω, χαλί ριγέ από το Ikea και έτοιμη η γωνιά για το διάβασμα. Ενημερωτικά η ως άνω Lounge chair δεν είναι για γραφείο και ας σου κάνει για διευθυντική. Έχει την
προϋπηρεσία της στο design από το σωτήριο έτος 1956. Λιγότερο άναρχα από πριν τα πράγματα με τα καδράκια να ακολουθούν νοητές κάθετες γραμμές. Πρόσεξε bloggerοφανάκι ότι όλα έχουν την μια τους πλευρά σε απόλυτη ευθεία για να υπάρξει μια τάξη. Αυτό είναι sos και το σημειώνεις στα tips.

feminine decoration

Σαλονάκι chic μονόλαμπο χωρίς καπέλο για να μην σου κόβει την θέα όπου ακολουθεί μια νοητή οριζόντια σχεδόν στο ύψος της  λάμπας για την κατανομή των κάδρων.

retro living room
Εδώ έχουμε μια ρετρό εκδοχή της παραπάνω διάταξης,. πάλι το φωτιστικό είναι χαμηλά στην ευθεία που προσπαθούν να κρατήσουν η κορνίζες με τα πόστερ.

 

pop up color theme

Μικρά μεγάλα με κορνίζα ή χωρίς, μοντέρνα και κλασικά, μπορείς να τα συνδυάσεις. Αν δεν δοκιμάσεις δεν θα τα καταφέρεις. Αν δεν θες να κάνεις τον τοίχο Σεράγιεβο από τις τρύπες κόψε λαδόκολλα στα μεγέθη των κάδρων και δοκίμασε τους συνδυασμούς  μέχρι να σου αρέσει αυτό που βλέπεις.

bathroom
Κεφάλαιο μπάνιο.
Το ξέρω ότι σου άρεσε, το ξέρω. Επίσης ξέρω ότι δεν θα το κάνεις ποτέ. Εγώ όμως οφείλω να σε ενημερώσω, να σου ανοίξω τους ορίζοντες βρε. ¨Ενα θα σχολιάσω πάντως, δεν είναι μπάνιο για άνθρωπο που κάνει πιπί όρθιος….
arrangment
Αυτά λοιπόν bloggerοφανάκια μου,
σου βάζω και μια φωτογραφία με διατάξεις για να διαλέξεις πια θέλεις και σου παραθέτω και μερικά things to know:
1. Κάδραρε αφίσες ή φράσεις που σου φτιάχνουν τη διάθεση ή έχουν ένα βαθυστόχαστο νόημα και κρέμασέ τες σε περίοπτη θέση ή απλά τοποθέτησέ τες σε κάποιο ράφι.
2.Κάδραρε μεγάλες φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές ή εικόνες με απλή κορνίζα και θα έχεις ένα αποτέλεσμα που θα αιχμαλωτίσει τα βλέμματα (classic και minimal)
3.Όταν έχεις ίδιου μεγέθους κάδρα μπορείς να τα βάλεις σε μοτίβο καννάβου για ένα ισορροπημένο στίλ. Βάλε απλή κορνίζα για να μην τα βαρύνεις. Ωραίο μίνιμαλ αποτέλεσμα!
Ακριβώς όπως υπάρχουν μικρά μυστικά στην διάταξη των εκθεμάτων στον τοίχο, έτσι υπάρχουν και μερικές διατάξεις που πρέπει να αποφεύγονται. Πιο συγκεκριμένα θα πρέπει να αποφεύγεται η διάταξη οριζόντιων έργων το ένα πάνω στο άλλο, η παράλληλη διάταξη αλλά με ανοδική τάση, η προφανής συμμετρία, η έκκεντρη διάταξη κλπ.
Η αλλαγή της θέσης των εκθεμάτων στους τοίχους μπορεί να αναζωογονήσει πραγματικά το χώρο και να σας κάνει να εκτιμήσετε ξανά έργα τέχνης, φωτογραφίες κλπ, που με τον καιρό είχατε συνηθίσει και σας περνούσαν απαρατήρητα. Έτσι μπορείτε κάθε φορά που βάφετε και στοκάρετε τους τοίχους σας να αλλάζετε τις θέσεις, τις ομαδοποιήσεις και τη διάταξη των κάδρων στο χώρο.
Και ένα τρίκ: Για να αποφύγεις να ξεκολλήσει ο σοβάς του τοίχου όταν καρφώσεις ένα κάδρο αυτό που μπορείς να κάνεις είναι πρώτα ένα μικρό σημάδι με μολύβι  και μετά να κολλήσεις εκεί ένα σελοτέιπ και τέλος να καρφώσεις το καρφί, ώστε να μπορέσει να συγκρατηθεί ο σοβάς στη θέση του

 

Φιλάκια πολλά λοιπόν, see you next time.

Leave a comment



DecoLOGO
https://www.facebook.com/decomaniacs

Decomaniacs.com Copyright 2020 ©   Designed by MarketeersTeam