Φανταστικές ταπετσαρίες για το 2016.

Καλησπέρα σας, με νέο επίκαιρο θέμα που δεν είναι άλλο από τις ταπετσαρίες.

Προσωπικά θα πω ότι ήμουνα αρνητικά προκατειλημμένος μέχρι που είδα τις τάσεις για την Άνοιξη του 2016 και τις αγάπησα. Το κεφάλαιο ταπετσαρία δεν είναι νέο και πάντα υπάρχει και επηρεάζει την διακόσμηση λίγο ή πολύ αλλά τώρα θα πρωταγωνιστήσει με τρισδιάστατες μορφές, ρεαλιστικές υφές και απίστευτα σχέδια και χρώματα σε φωτορεαλιστικούς καμβάδες.

Αλλά ας τα πάρουμε με την σειρά.

beetle

Beetles Wallpaper

Modern and Bold η πρώτη ταπετσαρία με σκαθάρια για τους φίλους εντομολόγους. Στο παράδειγμα την συνδυάζει με κλασικά έπιπλα για να τονίσει περισσότερο το πάντρεμα του σύγχρονου με το μοντέρνου.

Αγάπη Νο 1.

Φωτορεαλιστική Ταπετσαρία

Greek God Wallpaper

Κάτι από Ελληνοαμερικάνικη συμφωνία. Φωτοταπετσαρία με χαρακτήρα που γεμίζει τον χώρο και δεν σε αφήνει να δεις τίποτα άλλο σε αυτό το κατά τα άλλα  πανέμορφο σπίτι. Speechless.

Αγάπη Νο2 λοιπόν.

Bouquet Wallpaper

Bouquet Wallpaper

Πόσο όμορφο entryway με χαρακτήρα και θηλυκότητα. Εδώ ο διακοσμητής επέλεξε μια αναπαραγωγή ενός πίνακα για να γεμίσει με χρώμα αυτό το άδειο χώρο και έκανε τον χώρο τον καλύτερο κομμάτι του σπιτιού.

Love No3.

Brooklyn Tile Wallpaper

Brooklyn Tile Wallpaper

Αλλαγή κατηγορίας και πάμε να δούμε αυτές που ξεχώρισα από τις ανάγλυφες ταπετσαρίες με πρώτη αυτήν που είναι αναπαραγωγή των μεταλλικών πλακιδίων που βρίσκαμε στα παλιά κτίρια της Νέας Υόρκης. Σε αυτήν την σειρά οι ταπετσαρίες πλέον γίνονται πιο χοντρές και πολλές φορές παραγγέλνονται στις επιθυμητές διαστάσεις για να αποφεύγεται η ραφή στο σχέδιο.

Αγάπη Νο4 και συνεχίζω……

geometrical wallpaper

geometrical wallpaper

White and minimal. Θα την αγαπήσεις ή θα την μισήσεις την κυβική λευκή επιφάνεια, αλλά σίγουρα θα την συζητήσεις για ώρα. Σε αυτήν την κατηγορία βρήκα πολύ όμορφες ταπετσαρίες από την Loft μια εταιρία με έδρα στην Θεσσαλονίκη που αξίζει να δεις το site τους με τα προϊόντα τους.

Patern Wallpaper

Patern Wallpaper

Για να μην με λες και κολλημένο με το μαύρο σου δείχνω και ομορφιά σε κίτρινο και σιέλ. Spring is coming to town λοιπόν και είναι μια καλή εποχή για ανανέωση.

Σε πια αγάπη ήμουνα; Νο 6 και πάω για άλλα.

Ταπετσαρία Τσιμέντο.

Ταπετσαρία Τσιμέντο.

Φτάνω επιτέλους στο αγαπημένο μου υλικό.

Θα μπορούσα να γράψω ένα άρθρο μόνο για λόγους και τρόπους που θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τσιμέντο στο σπίτι σου αλλά θα συγκρατηθώ και δεν θα πλατιάσω. Το τσιμέντο σε κάθε μορφή τεχνητή όπως εδώ με την τις ταπετσαρίες concrete από την Loft πάλι θα ταιριάξει από το νεοκλασικό μέχρι το αφαιρετικό στυλ με την ίδια ευκολία.

Αγάπη  Νο Οne And Only.

Brick Wallpaper.

Brick Wallpaper.

Το συνθετικό τούβλο ιδίως με την άφιξη των Αμερικάνικών στυλ διαβίωσης σε παλιές αποθήκες και εργοστάσια αγαπήθηκε στην Ελλάδα και σε όλητην Ευρώπη και το industrial έντυσε πολλούς τοίχους με το ζεστό του χρώμα. Το πρόβλημα είναι ότι οι επενδυμένοι τοίχοι δεν έχουν αυτήν την πατίνα που έχουν οι παλιοί και για αυτό την λύση την έφερε η υπερυψηλής ανάλυσης φωτογραφία σε συνδυασμό την καλή υφή που προσφέρουν αυτές οι ταπετσαρίες, με χαμηλό κόστος.

Η ανανέωση του δικού σου σπιτιού με ταπετσαρία δεν είναι μια λύση για το σπίτι της δεκαετίας του 50 λοιπόν, αλλά είναι trend και πρακτικό μαζί. Βρές το σχέδιο που σου αρέσει ή ζήτησε βοήθεια από έναν ειδικό και μεταμόρφωσε το σπίτι σου από tacky to tasteful. 

Leave a comment



DecoLOGO
https://www.facebook.com/decomaniacs

Decomaniacs.com Copyright 2020 ©   Designed by MarketeersTeam