Διπλό Trend Alert τον χειμώνα!!! Bleu Vert και Βελούδο θα γεμίσουν τα σπίτια!!!

Έξω βρέχει και επιτέλους μαζεύτηκα στο σπίτι. Το γραφείο μου είναι γεμάτο χαρτιά και moodboards που πρέπει να αρχειοθετηθούν. Μέσα σε όλο αυτόν τον χαμό διακρίνω μια κοινή φιλοσοφία σε όλες τις καινούργιες ιδέες που ποστάρονται στο internet.

Σκούρα πρασινομπλέ από τους τοίχους μέχρι τα έπιπλα και πολλά βελούδα. Και έτσι ξεκινά άλλο ένα απόγευμα έρευνας. Τελικά το βελούδο, το τόσο πλουσιο και αυτοκρατορικό ύφασμα κάνει πάλι την εμφάνιση του όπως μπορείς και εσύ να δεις σε όλους τους μεγάλους οίκους του χώρου που γέμισαν τις βιτρίνες τους.

Τι γίνετε όμως με το σκουρο μπλε;

Στην πραγματικότητα επειδή το σκούρο χρώμα θέλει θάρος και επειδή είναι πιο νεανικό, στο εξωτερικό γίνεται χαμός και με την έλευση του βελούδου όλα σκοτείνιασαν. Πολύ γεμάτα σπίτια από ανθρώπους με στυλ.

Στα παραδείγματα που θα σας δείξω θα δείτε πολλές φορές τον συνδυασμό του bleu vert, αυτό το γαλαζοπράσινο βαθύ, γεμάτο χρώμα, που παρά τον έντονο χαρακτήρα του μπορεί να μπει σε μικρές δόσεις και να ζωντανέψει έναν ανιαρά λεκό χώρο. Ούτως ή άλλως ο κανόνας του λευκού για τους μικρούς χώρους έχει καταριφθεί από καιρό,όπως και το ότι το παλιό δεν πάει με το καινούργιο. Το ρετρό επίσης βοήθησε στην επιστροφή αυτόν των δύο.

velvet everywhere!!!

velvet everywhere!!!

Retro χαρακτήρας σε όλα αυτά τα έπιπλα από βελούδο από τον οίκο Abigail Shern του Λονδίνου.

rich blue with orange

rich blue with orange

Το μπλε πάει με έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί και το μουσταρδί. συνδύασε διάφορα υλικά μαζί με το βελούδο και θα δικαιωθείς.

velvet and gold

velvet and gold

To βαθύ μπλέ ταιριάζει με όλους τους μεταλικούς τόνους του χρύσού μέχρί και τον ροζ χρυσό.

dramatic scene

dramatic scene

Συνδύασε πολλές αποχρώσεις  του πράσινου και του μπλε βελούδου στα έπιπλα και κοντινές αποχρώσεις στους  τοίχους  για ένα δραματικό αποτέλεσμα.

dbca0f1a3da866fa7a7a0e6f5cb2b121802ecaf89e6b27a4bfd600ba0554bfa7bd042351c5d7b6bbac83719070785a261430caba6c3ac829824003aa3a2e66d6

Επέδυσε σε σεντόνια, κουρτίνες και μαξιλάρια.

58d26283560ac015fb2557e2df413951

Αν όλα αυτά δεν είναι για εσένα stay in your color palette

stay in your color pallete

stay in your color palette

Μια μικρή επένδυση σε μια πολυθρόνα ή σε ένα σετ μαξιλάρια θα βοηθήσει να ανανεώσεις τον χώρο σου εύκολα. Μην φοβάστε τα έντονα σκούρα χρώματα φέτος και άνοιξε το σπίτι σου σε αυτά. Να θυμάσαι ότι less is more όπως έλεγε ο Mies van de roche και απόλαυσε τα λίγα και ιδιαίτερα κομμάτια τις συλλογής σου.

Leave a comment



DecoLOGO
https://www.facebook.com/decomaniacs

Decomaniacs.com Copyright 2020 ©   Designed by MarketeersTeam