Ανακαίνιση διαμερίσματος στην Θεσσαλονίκη 32τ.μ.

Ένα στούντιο 32 τ.μ. με απαιτήσεις στον σχεδιασμό μεταμορφώθηκε σε έναν πολυτελή προορισμό για αποδράσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σεβόμενος την ανάγκη τους για έναν φωτεινό χώρο επιλέχθηκαν τόνοι του φουντουκιού και old whites. Ντεκαπέ ξύλο έντυσε τα πατώματα στο σύνολο του χώρου και με την καθαίρεση του τοίχου που χώριζε την κουζίνα με το υπνοδωμάτιο δημιουργήθηκε το αναγκαίο κενό για την φιλοξενία του καθιστικού και του μικρού γραφείου στην είσοδο του σπιτιού. Ειδικός χειρισμός και στο μπάνιο αφού η δυσλειτουργικές διαστάσεις του 1,10 X1,70 μας ανάγκασαν στην χρήση γωνιακού νεροχύτη ο οποίος πλαισιώθηκε με κάδρα και καθρέφτες για μεγαλύτερο οπτικό ενδιαφέρον. Στο σύνολο της κατοικίας επικρατεί το country chic ύφος με industrial λεπτομέρειες σε ένα ισορροπημένο σύνολο.

 

 

εικονικη αναπαρασταση
Στον ενιαίο χώρο του καθιστικού με τον χώρο ανάπαυσης κατασκευάζεται πρόσοψη τζακιού.
Κατά τον σχεδιασμό στον χώρο της εισόδου τοποθετούνταν η τραπεζαρία μα μια ντουλάπα αντίκα κάτι το οποίο κατ’ απαίτηση του πελάτη άλλαξε. τελικά τοποθετήθηκε ένα μικρό γραφείο και το τραπέζι φαγητού ενσωματώθηκε με την κουζίνα
κρεβάτι

 

κάτοψη
φωτογραφιεσ τελικησ μορφησ

λεπτομερειες

 

 

 

 

Leave a Reply