Όταν το design βρέθηκε στον δρόμο του έργενη. Ιδέες για το ultimate mancave.

Θέμα man cave. Τί είναι όμως; Είναι ή ένα δωμάτιο στο σπίτι που είναι το οχυρό του άντρα,ένα playroom για μεγάλα παιδιά, ή ένα ολόκληρο σπίτι, το σπίτι ενός εργένη, που η γυναίκα μπαίνει μόνο για επίσκεψη και παίρνει το μήνυμα ότι αυτό το αρσενικό δεν δεσμεύεται.

 

pool table

Playroom Americano. Τι πιο ωραίο από το να έχεις ένα μπιλιάρδο στην μέση του χώρου, μια μπρεζέρα και ένα μπουφέ γεμάτο κονιάκ. Μαύρα και γκρι είναι τα προβλεπόμενα χρώματα αλλά όχι και το baby blue του μπουφέ το οποίο όμως με αυτήν την πατίνα είναι μούρλια.

 

chesterfield sofa

Leather , leather και πάλι leather.
Γιατί ο άνδρας ο σωστός ο άνδρας ο κυνηγός, όταν πάει σπίτι του θέλει να αράξει στο σαλόνι να πάρει το πιτόγυρο του και να φάει στο σαλόνι. Άρα λευκός καναπές υφασμάτινος ως επιλογή απλά δεν είναι επιλογή. Δερμάτινα σαλονάκια με chesterfield καναπέδες και eames lounge chair πολυθρόνες είναι η απόλυτη επιλογή ενός musculine χώρου.
Καλά θα ήταν να βάλεις και ένα αγαλματάκι αρχαιοελληνικό γυμνασμένο για να σε συγκρατήσει στην μπυροποσία και να μην ξεφύγεις.

 

industrial loft

loft . Η νούμερο ένα επιλογή στο εξωτερικό πλέον είναι και επιλογή στην Ελλάδα. όποιο βιομηχανικό κτίριο εγκαταλείπεται μετατρέπεται σε διαμερίσματα που μερικά μοιάζουν σαν αυτό. Το να βρίσκεις παλιά αντικείμενα και να τα δίνεις ζωή ξανά είναι προσφιλές και δίναι χαρακτήρα. Άλλωστε old is the new new.

 

man closet
Less is more και στην κρεβατοκάμαρα. Μια σκάλα για κομοδίνο αλλά και για τα ψηλά , μια βαλίτσα, μια υδρόγειος για να βρίσκεις τον επόμενο προορισμό και μόνο basic clothes. Το γκρι-μαύρο κερδίζει και εδώ , η ντουλάπα είναι industrial και πληρεί βασικές ανάγκες. Προσωπικά μου αρέσουν τα τελάρα που μπήκαν σαν ράφια.
skull and retro
Επειδή είμαστε και gadget freaks το γραφείο είναι η γυναικεία κονσόλα των καλλυντικών. Αντί για καθρέφτη βάζεις ένα κρανίο που μου αρέσει σε συνδυασμό με το ρετροsexual των επίπλων.
grafity door
Ο καλός ο νοικοκύρης στην τουαλέτα φαίνεται. Σαν άντρας έχει πάει σίγουρα σε δημόσια ουρητήρια και το inox του είναι οικείο. Και έρχεται βέβαια μια φίλη και λέει , ένα καλαθάκι για τα καλλυντικά δεν έχεις; Οχι δεν έχεις. Έχεις μόνο τα βασικά και σου αρέσει.

 

box
Ώρα για γυμναστική. Βέβαια δεν μιλάμε για pilates , αλλά για box. Εκεί θα τα βγάλεις τα νεύρα που δεν πήρες την προαγωγή και που έφαγες χυλόπιτα χθες στο κλαμπ. Κρέμασε ένα σάκο στο σαλόνι και κάθε φορά που περνάς ρίξε και μια μπουνιά.

 

louis vuitton
Για μια δόση γκλαμουριάς τον έχω και από την Louis Vuitton.

Industrial φωτιστικά με λάμπες edison θα εκτιμηθούν πολύ.Εμφανής καλωδίωση επίσης.

Χαλιά από δέρματα αγελάδας σημαίες και τρόπαια συνάδουν αλλά έχουν χιλιοφορεθεί.

Εμφανές μπετόν και χάλυβας είναι στα ατού.
Το μαύρο είναι απαραίτητο.
Η ιστορία που λέει ότι το το man cave είναι το γκαράζ του σπιτιού ή το υπόγειο και έχει τα έπιπλα του παλιού σπιτιού μαζί με κούτες δεν είναι εναλλακτική για εσένα.Εσύ έχεις ανεβεί επίπεδο και ξέρεις τι θες από τον χώρο σου , θες να είναι σαν εσένα σύγχρονο, τολμηρό, bold και musculine sexy..

Leave a commentDecoLOGO
https://www.facebook.com/decomaniacs

Decomaniacs.com Copyright 2020 ©   Designed by MarketeersTeam