Bioethanol Fireplace. Τζάκι χωρίς καμινάδα με Βιοαιθανόλη. Η θαλπωρή της φλόγας τώραμπορεί να υπάρχει όπου θέλεις εσύ χωρίς κανένα περιορισμό.

Hanging Fireplace

 

Γεια σας και σήμερα. Ξύπνησα και ξεκίνησα για το σχολείο της κόρης μου και μετά για την δουλειά, όπου με θερμοκρασίες στο -3 σκέφτηκα το τζάκι μου και την ωραία του ζέστη. Βέβαια δεν θα σας μιλήσω για το κανονικό τζάκι σήμερα αλλά για τις εστίες με Βιοαιθανόλη. Χημεία δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι είναι οικολογικό εύφλεκτο υγρό που παράγεται από την ζύμωση κάποιων φυτών. Προτερήματα πολλά στα οποία συγκαταλέγονται η ευκολία στην τοποθέτηση και το βασικότερο το ότι δεν θέλουν καμινάδα.

wood & steel
Υπάρχουν στο εμπόριο σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων για να ταιριάξουν σε κάθε χώρο σου.Σήμερα θα σου δείξω τα αγαπημένα μου, αλλά και αυτό που έχω στο σπίτι μου. Ήδη είδαμε ένα κρεμαστό κουκλί σκέτο και εδώ βρήκα ένα εντοιχιζόμενο σε ξύλινο ράφι με κρυφό φωτισμό από πίσω.
retro lover
Λατρεμένη εστία με καθρέφτη και ξύλινα πόδια!!! Μου αρέσει το ρετρό του χαρακτήρα της και πραγματικά θα την έβαζα και σε ένα γραφείο σίγουρα.
futuristic inox
Στο κομμάτι της απόδοσης κατά μέσο  όρο αποδίδουν 7kw που όπως έμαθα από το αγαπημένο wikipedia μπορεί να ζεστάνει ένα χώρο 30-50 τετραγωνικών μέτρων. Άρα και αισθητική και πρακτικότητα σε ένα. Το πόσο καθαρό είναι μπορώ να σου το επιβεβαιώσω από δικιά μου πείρα μιας και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γεμίζεις το δοχείο με το υγρό και αυτό είναι όλο. Η μέση επίσης διάρκεια ενός δοχείου είναι 3 με 5 ώρες. μια χαρά δηλαδή.
indoor & outdoor fireplace
Το καλό είναι όπως και με αυτό το μοντέλο ότι έχουν γλυπτική εμφάνιση και versatile χαρακτήρα και για αυτό μπορείς να τα τοποθετήσεις και μέσα και έξω από το σπίτι.
minimal fireplace
Αγαπημένη Αμερικάνικη συνήθειά είναι και αυτό εδώ, τζάκι και τηλεόραση μαζί, θα διαφωνήσω με όλο τον σεβασμό στους φίλους Αμερικανούς. Για το συγκεκριμένο project βέβαια διατηρώ και έναν ενδοιασμό για το τζάκι εάν είναι βιοαιθανόλης ή γκαζιού. Πάντως εάν βάλεις εστίες στην σειρά έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.
outdoor bioethanol fireplace
Οutdoor luxury. Επειδή ο πυρσός από μπαμπού είναι πλέον μπανάλ δοκίμασε κάτι τέτοιο.
retro
Να και ένα σαλονάκι με διπλή εστία καύσης . Η τηλεόραση πάλι με ενοχλεί αλλά περί ορέξεως……
Για να μην λέω μόνο τα άσχημα και με πεις και αρνητικό θα πω ότι το ταίριασμα του τζακιού με τις καμπύλες της πολυθρόνας είναι πολύ έξυπνο, ορίστε.
inox indoor fireplace
Και άλλο ένα όμορφο ταίριασμα υλικών. Inox πόδι στην Barcelona chair , inox και η κορνίζα του τζακιού. Τοποθέτηση στο συγκεκριμένο με δυο βίδες και το κρεμάς. Piece of cake.
marble
Μαρμάρινη ομορφιά.
Πολύ όμορφο design , κάνει αμέσως πιο ζεστή αυτήν την γωνία. Θυμάσαι παλιά που κάτω από την επιδαπέδια λάμπα έβαζαν τραπεζάκι; Λοιπόν δε είναι λάθος και ισχύει ακόμα, απλά εδώ μεταμορφώθηκε το τραπεζάκι.
bedroom wall
Δες και μια όμορφη μεσοτοιχία ενός master bedroom. Το αγαπώ και το θέλω και εγώ όταν αποκτήσω μεγαλύτερο σπίτι.
my balcony
Τέλος με την δικιά μου πρόταση η οποία δεν είναι επίκαιρη με τα λουλούδια, αλλά ήθελα να στο δείξω. στο μπαλκόνι μου είχα ένα μεγάλο τσιμεντένιο παρτέρι που το μόνο που έκανε ήταν να προσθέτει όγκο και τίποτα άλλο. Έτσι βάφτηκε μαύρο και από πάνω μπήκαν λωρίδες laminate με το τζάκι στην μέση. Το πόσο αρέσει στην παρέα τα βράδια του φθινοπώρου η ζεστασιά του και το φως που βγάζει δεν λέγεται. Για να μην κρύβομαι βέβαια περισσότερο αρέσει σε εμένα, τόσο που το ανάβω μόνο και μόνο για να το βλέπω.

Αυτά για σήμερα λοιπόν και για τελευταία φωτογραφία σου δείχνω πάλι μια άλλη οπτική από το μπαλκονάκι μου σαν bonus , για να καταλάβεις πως συνδυάζεται το τζάκι πρώτον , αλλά και για να ευχηθώ σε όλες τις Αννούλες σήμερα να έχουν ανθισμένα και όμορφα πολλά χρόνια .

Όπως πάντα μπορείς να με ακολουθείς και στοfacebook αλλα και στο Pinterest

Leave a commentΜένεις στο ενοίκιο, δεν ξέμεινες όμως από στυλ. – decomaniacs

6 έτη ago

[…] μια εστία βιοαιθανόλης που είχαμε μιλήσει σε αυτό το άρθρο και να έχεις τζάκι άμα θες και σε κάθε δωμάτιο με πολύ […]

DecoLOGO
https://www.facebook.com/decomaniacs

Decomaniacs.com Copyright 2020 ©   Designed by MarketeersTeam