Το 2015 φεύγει. Το Pantone Color Institute ανακοίνωσε τα χρώματα για το2016

Το 2015 φεύγει και όλοι ετοιμαζόμαστε για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Το  Pantone Color
Institute όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος διάλεξε το χρώμα της χρονιάς που θα έρθει και φέτος είναι δύο χρώματα. Ένα είναι το Rose Quartz και το άλλο το Serenity ένα είδος baby blue. όταν τα πρώτο είδα βέβαια η πρώτη εντύπωσή μου ήταν ότι φέτος κάποιος στην εταιρεία είναι έγκυος και μάλιστα δεν ξέρει και το φύλο γιατί τα βρήκα πολύ παιδικά, αλλά μετά το ξανασκέφτηκα.

Τελικά η όλη ιδέα δεν είναι να κάνεις όλο τον χώρο ροζ ή μπλε αλλά να βάλεις πινελιές χρώματος στον χώρο σου.

 

O πιο εύκολος τρόπος βέβαια παραμένει η αλλαγή μαξιλαριών και σεντονιών. Ιδίως το ροζ σε σεντόνια είναι πολύ ωραίο, αλλά και το μπλε στην Ελλάδα είναι κάτι οικείο και επιθυμητό.

 


Βέβαια εσύ μπορεί να έχεις ενθουσιαστεί και να έχεις βαρεθεί το λευκό στους τοίχους σου και σε δικαιολογώ, και να θέλεις να είσαι και trendy, οπότε σου βάζω και μερικές ιδέες με τα χρώματα στον τοίχο , σε καναπέδες, γενικά σε μεγάλα αντικείμενα. Άλλωστε life is too short to be beige.

 

 

 


Ότι και να διαλέξεις πάντως κάνε το με καθαρά δικό σου στυλ και μην επηρεάζεσαι από τίποτα για ένα αυθεντικό ύφος. Το καλύτερο πράγμα στο σπίτι είναι μπαίνοντας οι φίλοι σου να βλέπουν σε κάθε γωνιά λίγο από εσένα και από το ποιος πραγματικά είσαι.
Πάντως το Pantone Institute φέτος είχε διχασμένη προσωπικότητα.
 
Την επίσημη ανακοίνωση μπορείς να την βρεις εδώ.

Leave a commentDecoLOGO
https://www.facebook.com/decomaniacs

Decomaniacs.com Copyright 2020 ©   Designed by MarketeersTeam