Κρύψε την τηλεόραση με προτεραιότητα το στυλ.

Εδώ και μέρες παλεύω μέσα μου με το που θα βάλω την τέλεια smart Tv μου που τόσο αγαπώ στο καινούργιο μου σπίτι, ένα απαραίτητο για εμένα αξεσουάρ, που είναι η μεγάλη αντιπάθεια όμως όλων των interior designers, μιας και μπορεί εύκολα να σου χαλάσει ένα project.

Με τα χρόνια οι οθόνες μεγαλώνουν σε ίντσες και λεπταίνουν σε βάθος, καλύπτοντας μεγαλύτερο χώρο πάνω σε έπιπλα και τοίχους. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να μην είχαμε τηλεόραση, αλλά δύστηχώς είναι αναγκαία και πρώτα σε εμένα.

Ας δούμε λοιπόν πώς μπορούμε να την κρύψουμε ή να την εντάξουμε ομαλά σε έναν χώρο χωρίς να υπερκαλύψει το διακοσμητικό σας στυλ.

συρόμενο πάνελ τηλεόρασης

συρόμενο πάνελ τηλεόρασης

Ξεκινάω με τις ιδέες εκείνες που θα κρύψουν την τηλεόραση και πρώτη είναι αυτήν με το κρεμαστό σύνθετο που είναι και μοντέρνο και το βρίσκεις σε πολλές εταιρίες και είναι και πρακτικό.

Σύνθεση βιβλιοθήκης

Σύνθεση βιβλιοθήκης

Εάν ο χώρος που έχεις επιλέξει να τοποθετήσεις την αγαπημένη σου Tv είναι στο κέντρο ενός τοίχου και πάνω από το τζάκι, κάτι το οποίο συνηθίζεται, μπορείς να εμπνευστείς από αυτήν την σύνθεση με τις μεγάλες βιβλιοθήκες και το λιτό τζάκι. Αν δεν διαθέτει το σπίτι σου τζάκι είχαμε μιλήσει παλιότερα  για τα τζάκια χωρίς καμινάδα και μπορείς να το ξαναδιαβάσεις εδώ.

7192f5c7e80bb8a86a48a149f5150756807ca2459f796c18cb539cc186ca0551

Βρήκα άλλες δύο βιβλιοθήκες και σου τις παρουσιάζω και αυτές για να έχεις περισσότερες εικόνες για να εμπνευστείς.

Ντουλάπι τηλεόρασης

Ντουλάπι τηλεόρασης

Ένα κλασσικό ντουλάπι με καθρέφτες μπορεί να κρύψει καλαίσθητα μια high tech τηλεόραση όταν το στύλ του χώρου που την φιλοξενεί είναι από τον προηγούμενο αιώνα.

Ντουλάπι τηλεόρασης

Ντουλάπι τηλεόρασης

Για την συνέχεια έχουμε μια όμορφη γωνία με ουδέτερα χρώματα στην οποία η τηλεόραση φιλοξενείται πίσω από μια κατασκευή με υδραυλικό σωλήνα και μια παλιά πόρτα κομμένη στα δυο.

Κάδρα στο τζάκι

Κάδρα στο τζάκι

Τί κρύβουν τα καδράκια; Μα φυσικά ένα μαύρο και άχαρο τετράγωνο κουτί. Πολύ έξυπνη λύση με μερικά κάδρα και μεντεσέδες.

Τηλεόραση μέσα σε κουτί

Τηλεόραση μέσα σε κουτί

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ ενθουσιάστηκα με την ντουλαπάτη tv. Σίγουρα δεν μπορείς να την έχεις σαν coffee table αυτήν την κατασκεύη, αλλά σε μια γωνίτσα θα είναι πανέμορφη.

Τηλεόραση μέσα σε αντικέ γραφείο

Τηλεόραση μέσα σε αντικέ γραφείο

Μπορώ να πω εγώ τίποτα τώρα για αυτήν την φωτογραφία; Αν βρεις ένα τέτοιο γραφείο σε κάποιο παλιατζίδικο αγόρασέ και δεν θα πάει χαμένο. Όπως εδώ που άλλαξε χρήση και έκρυψε με αυτόν τον ωραίο τρόπο την άχαρη τηλεόραση.

0b4b6419df702805b4103b1476371b7f

Διακόσμηση τοίχου τηλεόρασης.

Διακόσμηση τοίχου τηλεόρασης.

Διακόσμηση τοίχου τηλεόρασης.

Διακόσμηση τοίχου τηλεόρασης.

Διακόσμηση τοίχου τηλεόρασης.

Στην περίπτωση βέβαια που η τηλεορασίτσα είναι τιμή σου και καμάρι σου και είναι και μόνιμα ανοικτή, τότε τίποτα από τα πάνω δεν ισχύει για εσένα. Γι αυτό λοιπόν σου δίνω τρεις ιδέες για να εντάξεις την μεγάλη σου αγάπη σε ένα Art gallery Wall και σου δίνω το link για να σου το θυμίσω.

Ουσιαστικά αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι αν ακολουθήσεις την εμφανή λύση είναι ότι την χειρίζεσαι σαν πίνακα οπότε και παίζεις με πολλά καδράκια μαζί αλλάζοντας θέσεις μέχρι το αποτέλεσμα να σε ικανοποιεί.

Εν κατακλείδι λοιπόν σας λέω ότι ενώ είναι απαραίτητη σε ένα σπίτι η μικρή μας τηλεόραση δεν χρειάζεται να είναι ο πρωταγωνιστής  στο δωμάτιο που την φιλοξενεί. Αν η διάταξη του σαλονιού σου δεν επιτρέπει να είναι ακριβώς μπροστά από τον καναπέ, μπορείς να βρεις μια βάση με περιστροφικό επεκτεινόμενη βάση για καλύτερη γωνία θέασης. Πριν κάνεις τις τρύπες και οριστικοποιήσεις την θέση της κόψε ένα χαρτί στο μέγεθος της δικιάς σου και κόλλησε την στο σημείο για να είσαι σίγουρος ότι θα βλέπεις ταινία και όχι την βροχή των Λυρίδων και καταλήξεις με αυχενικό.

Leave a commentDecoLOGO
https://www.facebook.com/decomaniacs

Decomaniacs.com Copyright 2020 ©   Designed by MarketeersTeam