Η pantone έβαλε την λαχανίδα στα σαλόνια της Νέας Υόρκης

'Ολα τα χρώματα της Pantone για την Άνοιξη που μας έρχεται

‘Ολα τα χρώματα της Pantone για την Άνοιξη που μας έρχεται

23317-1

Το χρώμα της λαχανίδας που ξεχωρίσαμε.

Σήμερα έχω ένα νέο από την Pantone φρέσκο όσο και η λαχανίδα.

Ο λόγος για τα χρώματα που μας προτείνει η Pantone, με ανακοίνωση πριν από λίγες μέρες, για την Άνοιξη του 2017, έτσι για να μην μας χαλάσει η διάθεση με τον επερχόμενο χειμώνα.

10 δροσερά χρώματα λοιπόν που μέσα από αυτά ξεχώρισα αμέσως το χρώμα 18-01107 tcx με το σύντομο όνομα KALE.

Η λαχανίδα λοιπόν έχει ένα μεστό πράσινο χρώμα που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με παστέλ και απαλά ροζ, αλλά με την ίδια άνεση μπορεί να κάτσει μαζί με μαύρο και έντονο κίτρινο και πολλά άλλα.

Και επειδη ξέρω ότι δεν θα με πιστέψεις εύκολα αν δεν δεις, και καλά κάνεις, σου μάζεψα μερικές φωτό έτσι για την έμπνευση και για να γεμίσω και εγώ την σελίδα στο άρθρο.

πράσινη ταπετσαρία

πράσινη ταπετσαρία

Ένας εύκολος τρόπος για να το εντάξεις στον χώρο σου είναι με την χρήση μιας ταπετσαρίας. Οι ταπετσαρίες με μπανανόφυλλα έκαναν την εμφάνιση τους κάπου το 1960 στο Beverly Hills και πλέον κάνουν come back.

βάψιμο ενός τοίχου ως statement piece.

βάψιμο ενός τοίχου ως statement piece.

Σε έναν ουδέτερο χώρο εάν βάψεις έναν μόνο τοίχο αποκτάς ένα focal point και αμέσως ζωντανεύεις την σύνθεση σου. Το χρώμα αυτό ταιριάζει τέλεια με την ζεστή απόχρωση του ξύλου και του δέρματος σε αυτό το σαλόνι.

χρυσές πινελιές για glam αποτέλεσμα

χρυσές πινελιές για glam αποτέλεσμα

Το χρυσό είναι και αυτό ένα από τα μεγάλα come back της περιόδου αυτής. Μαζί με το άσπρο μαύρο πλακάκι αυτήν η κουζίνα μπαίνει απευθείας στις top 10 αγαπημένες μου.

shades of green

shades of green

Μετά το 50 shades of grey τώρα ήρθε η ώρα για το remix  με πρωταγωνιστή το πράσινο. Συνδύασε το με λαχανί εως το πράσινο της ελιάς και τόνισε το με πλούσιες δόσεις μαύρου όπως αυτήν η κρεβατοκάμαρα.

τριχρωμία

τριχρωμία

Λίγο πιο δύσκολο για να το καταφέρεις αλλά όχι και ακατόρθωτο είναι να ταιριάξεις παραπάνω από τρία χρώματα. Eδώ ναι μεν έχουμε παραπάνω χρώματα αλλά εάν προσέξεις καλά, που ξέρω ότι μπορείς, θα δεις ότι είναι τα περισσότερα κοντά στα προτεινόμενα από την Pantone με μικρή απόκλιση ως προς την ζωηράδα τους που εδώ είναι πιο θαμπά. Στα εξειδικευμένα καταστήματα με χρώματα μπορείς να βρεις βεντάλιες χρωμάτων ανά πρόταση, δηλαδή 4-5 χρώματα μαζί ανά καρτέλα που ταιριάζουν μεταξύ τους τέλεια.

blocking colors

blocking colors

Το color blocking είναι και αυτό τάση της εποχής που το είχαμε δει εδώ σε παλιότερο άρθρο. Από φούρνο μέχρι κατοικία τα γεωμετρικά σχήματα σε τοίχους και ταβάνια προκαλούν πονοκέφαλο στους ελαιοχρωματιστές που τελικά με λίγο κόπο παραπάνω κάνουν θαύματα με λίγη μπογιά και μόνο σε όλη την ατμόσφαιρα ενός χώρου.

half done

half done

μονοχρωμία

μονοχρωμία

Η απόλυτη μονοχρωμία. Η κονσόλα και ο τοίχος, καθώς και η πόρτα στο ίδιο χρώμα. Rich and Bold.

Πρόσπάθησε να βάλεις χρώμα στην ζωή σου και φύγε από την σιγουριά του λευκού. Ακόμα και με αξεσουάρ και μικρές πινελιές θα καταφέρεις να αλλάξεις τον χώρο σου.

Εγώ πάντο το αγάπησα το πράσινο της λαχανίδας, αυτό το πλούσιο και συνάμα δροσερό χρώμα που αγαπά τις αντιθέσεις και πιστεύω και εσείς.

Leave a commentDecoLOGO
https://www.facebook.com/decomaniacs

Decomaniacs.com Copyright 2020 ©   Designed by MarketeersTeam