Γιατί κάθε σπίτι χρειάζεται ένα καροτσάκι.

Το ταπεινό καροτσάκι δεν είναι πλέον ένα σημείο για να φυλάξετε τα μπουκάλια και τα σκονισμένα γυαλικά. Βιώνει κάτι από μια αναγέννηση ένα come back με μεγαλιώδη τρόπο! Τα μίνι μπαρ είναι εξίσου πρακτικά, καθώς είναι όμορφα και μπορούν να περιστρέφονται από το ένα δωμάτιο στο άλλο, όταν χρειάζονται επιπλέον αποθηκευτικοί χώροι ή ένα focal point.

Ναι, τα κρασιά και τα υλικά για κοκτέιλ είναι ένα ευπρόσδεκτο θέαμα στους καλεσμένους του δείπνου, αλλά οι τακτοποιημένοι σωροί βιβλίων, τα φυτά εσωτερικού χώρου, τα κεριά και τα αντικείμενα που βρέθηκαν σε ταξίδια ή παλαιοπωλία μπορούν να φαίνονται εξίσου καλά, αν όχι καλύτερα από ένα καλάθι στο σαλόνι,στο υπνοδωμάτιο ή στον διάδρομο.

modern bar

boho chic

Λόγω των λεπτών, συχνά διακριτικών τους σχεδίων, τα καροτσάκια μπαρ μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν προθήκη των έργων τέχνης. Κάποιος θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει σαν ένα κομοδίνο, όταν είναι διακοσμημένο με ένα φρέσκο ​​μάτσο λουλουδιών και μία επιτραπέζια λάμπα, ή σε μια πόρτα εισόδου σε χρήση κονσόλας με ένα μπολ για κλειδιά και ένα σημειωματάριο για υπενθυμίσεις τελευταίας στιγμής.

Somewhere in London

Είτε είναι κατασκευασμένο από ορείχαλκο, παλαιό ξύλο ή υπερσύγχρονη κεραμική επιφάνεια , ένα μίνι μπαρ μπορεί να περιστρέφεται μπεσα στο σπίτι σου από την μπροστινή πόρτα και να διακοσμείται με τα αγαπημένα σου αντικείμενα, στο σαλόνι, αλλά και σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού.

Leave a comment



DecoLOGO
https://www.facebook.com/decomaniacs

Decomaniacs.com Copyright 2020 ©   Designed by MarketeersTeam